Rikke Jensen
Content SpecialistPersonalegoder - få styr på reglerne
Som arbejdsgiver er det dejligt at kunne give medarbejderne nogle personalegoder. Det både glæder og fastholder. Men hvordan beregner og beskatter du personalegoder? Hvad er kravene til befordringsgodtgørelse? Og hvilke goder er omfattet af bagatelgrænsen? På Lønskolens kursus om personalegoder giver vi dig et grundigt indblik i alle reglerne.
Det er vigtigt at have styr på reglerne om personalegoder, fordi de i Skattestyrelsen sidestilles med løn. Personalegoder skal derfor regnes med i dine medarbejderes indkomst, hvis de overstiger bagatelgrænsen. Får du ikke indberettet personalegoderne korrekt, risikerer dine medarbejdere at stå med en uventet skatteregning.
Det er dog ikke alle personalegoder, der er omfattet af bagatelgrænsen. Det kommer vi til at gennemgå nærmere på kurset.
Eksempler på personalegoder kan være:
- Fri bil
- Fri telefon
- Fri avis
- Lejlighedsgaver
- Massage
- Fitness
- Frokostordning
Lær alt om personalegoder på blot 3 timer
Lønskolens kursus om beregning og beskatning af personalegoder er rettet mod dig, der arbejder med løn eller HR, uanset hvilke systemer du bruger.
På kun 3 timer bliver du klædt godt på til at håndtere alt, hvad der har med personalegoder at gøre. Det gælder blandt andet:
- Regler for beskatning af fri bil og fri telefon
- Bruttolønsordningen
- Rejse- og befordringsgodtgørelse
- Bagatelgrænsen
- Indberetningspligt og undtagelser
I professionelle hænder
På Lønskolen har vi et stærkt og kompetent hold af undervisere tilknyttet. På kurset om personalegoder er det Lone Bahne, der står i spidsen. Hun har beskæftiget sig med regnskab, løn- og personaleadministration siden 1987 og har stor erfaring med undervisning og formidling af de love og regler, som enhver lønbogholder bør kende.
Lone sætter en ære i at formidle på en klar og forståelig måde, som kan bruges i praksis.
Læs mere og tilmeld dig kurset i beregning og beskatning af personalegoder.
Vil du lære mere om emner inden for løn og HR?
På Lønskolen tilbyder vi en lang række kurser inden for løn og HR. Kurserne henvender sig både til dig, der bruger Lessors og Danløns systemer, og til dig, der ikke gør. Vi har fx et kursus om finanskontering, et kursus om barselsregler og et kursus om succesfuld rekruttering og onboarding. Blot for at nævne nogle få.
Tag et kig på alle vores kursustilbud. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Lønskolen.
Emner:
Relaterede artikler
Nye regler om arbejdsmiljø: Skift nu den spisebordsstol ud!
I næsten to årtier har fremtidsforskere og arbejdsmarkedseksperter talt om, at vi var på vej mod et arbejdsmarked, hvor man kunne og ville arbejde alle steder – hjemme, på stranden eller i toget. Men trods snak og muligheder, var arbejde uden for kontoret noget, som kun de færreste gjorde og ofte ku…
Mette Nørlem
Jurist og ansættelsesretlig ekspert'Løn - det klarer systemet vel?'
'Er det egentlig ikke bare at trykke på en knap?' Udsagn som disse hører man faktisk ikke så sjældent. Som lønbogholder er du selvfølgelig helt klar over, at virkeligheden er en ganske anden. Løn er ikke bare noget, som enhver kan sætte sig ned og ordne. En lang række love og regler knytter sig til …
Susanna Christina Møller
Content CreatorStørre løngennemsigtighed på vej
Hvad kollegaen får i løn er normalt ikke noget, vi taler om. Vi ved det nemlig ikke, da den individuelle løn ofte er tabu i Danmark. Det kan dog meget vel snart være fortid, da EU har vedtaget et direktiv, der netop skal sikre større løngennemsigtighed.
Susanna Christina Møller
Content CreatorUdbetal korrekt løn - hver gang
Som lønbogholder ved du, at løn er et område i konstant forandring. Nye krav fra overenskomster, nye regler om indberetning og skat, ændrede satser og løbende ændringer i regler for ferie, pensioner og meget andet hører til hverdagen. Derfor er opdateret viden ikke blot rart at have, men bydende nød…